Turkse Bruiloft

Kismet Events is gespecialiseerd in het organiseren van Turkse bruiloften. Voor het organiseren van een Turkse bruiloft, verloving of henna-avond kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag om uw bruiloft geheel volgens de Turkse tradities te organiseren. Uiteraard houden we rekening met uw wensen, zodat de bruiloft precies wordt zoals u wilt.

Kismet Events heeft jarenlange ervaring met het organiseren en vormgeven van Turkse bruiloften, verlovingsfeesten en henna-avonden in de regio Noord-Brabant en Gelderland. Ons team weet precies wat er allemaal nodig is voor de organisatie van een bruiloft en met onze kennis van de markt kunnen wij u helpen om uw droombruiloft te realiseren.

Uw bruiloft compleet door ons verzorgt

Bij het plannen van een Turkse bruiloft komt een heleboel kijken en als toekomstige bruid en bruidegom wilt u natuurlijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Het is vaak lastig om zelf in te schatten waar allemaal aan gedacht moet worden als je nog nooit zelf een bruiloft hebt georganiseerd. Dan is het fijn om ondersteuning te krijgen van een ervaren weddingplanner. Wij als Kismet Events hebben al vele bruiloften georganiseerd en weten daarom precies waar we rekening mee moeten houden. We bespreken met u samen wat de wensen zijn en gaan vervolgens aan de slag om de bruiloft naar wens te organiseren. Het is mogelijk om een deel van de bruiloft zelf te organiseren en daarbij ondersteuning van Kismet Events te krijgen, maar u kunt ook de volledige organisatie aan ons overlaten. Samen zorgen we voor een perfecte dag!

Turkse bruiloft zalen in Noord-Brabant en Gelderland

U kunt bij ons een totaalpakket afnemen waarbij wij de organisatie van uw bruiloft, de voorbereidingen en het kiezen van de trouwlocatie voor onze rekening nemen. Uiteraard bespreken we samen met u welke trouwlocatie uw voorkeur heeft. Wij hebben verschillende trouwlocaties en Turkse bruiloft zalen ter beschikking. Samen kunnen we kijken naar wat de perfecte locatie is voor uw bruiloft. Als u uw bruiloft zelf plant of een andere weddingplanner heeft, kunnen we u ook enkel helpen met het uitzoeken van een geschikte trouwlocatie. Kismet Events is niet alleen een weddingplanner, maar u kunt ook bij ons terecht voor locaties, catering, aankleding van uw feest en verhuur van meubilair.