Feestlocaties en feestzalen

Heeft u iets te vieren en is het feest te groot om bij u thuis te organiseren? Of wilt u een keer extra uitpakken voor een verjaardag, huwelijksverjaardag of babyshower? Dan is het huren van een feestzaal een perfecte optie voor uw feest. Bij Kismet Events hebben wij verschillende feestzalen ter beschikking voor allerlei soorten feesten. Of u nu een verjaardag wilt vieren, een 25-jarig huwelijksfeest of een feestje van de voetbalclub, dat is allemaal mogelijk.

Feestzalen en feestlocaties naar uw wens

Als u bij Kismet Events een feest wilt organiseren heeft u de keuze uit verschillende feestzalen. We bespreken samen met u wat uw behoefte is en op basis daarvan kunt u een van de locaties uitzoeken. Wij zullen de feestavond geheel naar uw wens verzorgen. U kunt ervoor kiezen om op het feest de consumpties af te kopen, maar het is ook mogelijk om consumpties per persoon te berekenen. Wij kunnen ook adviseren en bemiddelen bij het vinden van een goede muziekgroep of DJ voor uw feest, als u daar behoefte aan heeft.

Zaalverhuur in Noord-Brabant en Gelderland

De feestzalen die Kismet Events verhuurt bevinden zich voornamelijk in Noord-Brabant en Gelderland. U kunt voor uw feest terecht op vier verschillende locaties van Van der Valk en daarnaast bieden we ook drie verschillende zalen in de Brabanthallen aan. Alle locaties zijn makkelijk te bereiken en bieden voldoende parkeerplaatsen voor uw gasten. De aankleding en vormgeving van de feestlocaties kan naar uw wens gedaan worden, zodat het feest geheel naar uw smaak is.

Heeft u interesse in het huren van een feestlocatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en plan een gesprek in. Tijdens het gesprek bespreken we uw wensen en mogelijkheden, daarna ontvangt u van ons een offerte voor het feest.