Catering aan huis voor uw feest

Een feestje geven is leuk, maar alle organisatie eromheen is vaak best veel werk. Er moeten inkopen gedaan worden, hapjes worden gemaakt en wellicht wilt u ook een warme maaltijd aanbieden. Vooral wanneer het om een grotere groep mensen gaat is het fijn als u de catering niet helemaal zelf hoeft te doen. U kunt Kismet Events inhuren om catering aan huis voor u te verzorgen.

Hapjes en buffet aan huis

Als u Kismet Events inhuurt voor de catering van uw feest kunt u kiezen uit verschillende opties. We bespreken van tevoren wat u wilt en stellen zo een menu naar wens samen. Zo kunt u kiezen voor hapjes, een geheel buffet voor de lunch of het avondeten. Ook met specifieke wensen, zoals intoleranties, kan rekening gehouden worden als u deze van te voren aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen we het eten verzorgen dat past bij uw feest!

Catering aan huis

Event catering voor uw evenement

Ook wanneer u een zakelijk event of een groter evenement organiseert kunt u gebruik maken van onze catering. Kismet Events heeft al vele jaren ervaring met het organiseren van evenementen en kan daarom ook voor grote groepen mensen hapjes, drankjes en volledige maaltijden verzorgen. Bij de catering kunt u ook bediening inhuren. Wij hebben ervaren horecapersoneel dat ervoor kan zorgen dat uw gasten niets tekort komen. Een gastheer of gastvrouw, obers, barmannen en personeel dat kan zorgen voor het opruimen en afwassen. Zo hoeft u zich over de catering geen zorgen te maken en kunt u zich focussen op uw evenement.

De kosten van de catering

De kosten van de catering kunnen berekend worden op basis van het aantal personen of op basis van het aantal hapjes en is dus afhankelijk van de grootte van uw feest of evenement. Daarnaast kunt u er horecapersoneel bij huren. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en zullen daarna een offerte voor u opstellen. Neem vrijblijvend contact met ons op.