);
Welcome to KISMET EVENTS | +31 (0) 73 - 7370087

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
HomeONZE DIENSTEN

[ONZE DIENSTEN]

ONZE DIENSTEN

BRUILOFT

Huwelijksplannen? Bezig met de voorbereidingen en op zoek naar een ervaren weddingplanner die jullie hierbij kan ondersteunen?

Als Kismet Events weten wij hoe leuk en spannend deze periode is, maar ook dat er vaak veel bij komt kijken. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, organiseren & stylen van unieke bruiloften in de omgeving van Noord-Brabant en Noord-Limburg. Dit kan variëren van kleine recepties tot grote bruiloftsfeesten incl. de styling van de bruiloft.

Het team van Kismet Events staat voor ervaring, kennis van de markt, creativiteit en een persoonlijke en professionele aanpak.

FEESTEN & PARTIJEN

Bij Kismet Events hebben wij diverse locaties ter beschikking voor uw feesten of partijen. Of het nou een disco-avond, verjaardag of een 25 jarig huwelijk is, bij ons bent u altijd aan het juiste adres! In overleg met u zullen wij geheel naar wens uw feestavond verzorgen!

Mooie zalen voor uw feesten en partijen. Bij ons is bijna alles mogelijk. U kunt uw feest afkopen per persoon maar ook kunt u consumpties per persoon berekenen.

Tevens kunnen wij u ook adviseren en bemiddelen in een goede band of Dj. Heeft u interesse? Laat het ons weten.

ZAKELIJK

Kismet Events heeft zich gespecialiseerd in het bedenken van speciale en bijzondere concepten voor evenementen en feesten. Een bijzondere act, een speciale culinaire invulling, een gethematiseerde ruimte tot in het kleinste detail laten spreken, zodat u deze sfeer niet alleen inademt maar ook beleeft met elk zintuig dat u heeft!

Of het nu om een bedrijfsfeest, opening of productpresentatie gaat, Kismet Events levert een totaal verzorgd evenement af. Wij verzorgen naar uw smaak: culinair, decor en aankleding, entertainment en een allround professionele crew voor elke gelegenheid. Gastvrijheid is ons vak!

PERSONEEL

Kismet Events levert naast haar diensten bedieningsmedewerkers voor alle soortef feesten en partijen.

Bediening tijdens thuisfeesten wordt de laatste paar jaren steeds populairder. De trend is dat mensen zich realiseren dat thuisfeesten gezelliger, intiemer en goedkoper zijn dan afspreken in een restaurant. Natafelen wordt met een thuisfeest stukken gezelliger. Bovendien merken wij dat onze klanten graag gastheer/-vrouw willen spelen en zich graag inzetten voor haar gasten.

Ingehuurd personeel kan ingezet worden voor diverse taken, zoals:

  • Gastheer/-vrouw
  • Barman/-vrouw
  • Eten/buffet serveren
  • Debrasseren (opruimen)
  • Afwassen
  • Etc.

Secured by Skytells Guard